Abonnementen Jurisprudentie

Per jaar worden er ongeveer 180 rechtszaken gepubliceerd over aanbestedingen. Het is een enorm karwei om die dagelijks te monitoren. VdLC biedt daarom verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven van de jurisprudentie die op rechtspraak.nl gepubliceerd wordt over aanbestedingen.

De VdLC-jurisprudentietool: alle relevante aanbestedingsjurisprudentie op je smartphone voor nog geen euro per dag!

Vanaf begin 2022 biedt VdLC eenvoudige database aan waarin je niet alleen alle informatie uit mijn boeken (2016-2020) kunt vinden, maar waar je ook samenvattingen kunt vinden van de meest actuele aanbestedingsjurisprudentie (2021 en 2022). De database wordt wekelijks bijgewerkt en blijft dus zeer actueel. De website is zodanig ontworpen dat je ook vanaf je smartphone prima kunt zoeken. Je hebt dus eigenlijk op ieder moment van de dag een volledig overzicht van de belangrijkste aanbestedingsjurisprudentie binnen handbereik. Je kunt op twee manieren zoeken in deze database. Met de functie ‘search’ kun je ieder woord invullen en je vindt alle vindplaatsen. Je kunt ook op onderwerp zoeken.

Voor mijn boeken had ik dertig hoofdstukken gekozen. Die gebruik ik nu ook weer. Je kunt dus heel snel rechtszaken over bijvoorbeeld het herstel van kleine fouten, het UEA, Grossmann, abnormaal lage inschrijvingen of beoordelingscommissies vinden. Bij iedere zaak is het ECLI-nummer opgenomen waarmee je op www.rechtspraak.nl de volledige tekst van de rechtszaken kunt vinden. De prijs voor het gebruiken van deze database is €325,- (ex btw) per jaar. Dat betekent dat je voor nog geen euro per dag onbeperkt toegang hebt tot de belangrijkste aanbestedingsjurisprudentie. Voor € 495,- (ex btw) per jaar mogen tien mensen binnen je organisatie gebruik maken van de tool.

Signaleringsservice nieuwe jurisprudentie Europees aanbesteden.

Heb u geen zin om zelf te zoeken en wilt u alle nieuwe jurisprudentie op een presenteerblaadje ontvangen. Voor € 325,- per jaar (excl. BTW) ontvangt u eens per week per email korte bondige samenvattingen van alle gepubliceerde uitspraken van Nederlandse rechters over Europees aanbesteden. Als bijlage ontvangt u een wordfile met de volledige tekst van de rechtszaak. Voor meerdere ontvangers binnen een organisatie maken we graag een speciale prijs. Als de zaak voor u van belang is heeft u dus alle informatie beschikbaar.