Abonnementen Jurisprudentie

Per jaar worden er ongeveer 150 rechtszaken gepubliceerd over aanbestedingen. Het is een enorm karwei om die dagelijks te monitoren. VdLC biedt daarom twee mogelijkheden om op de hoogte te blijven van de jurisprudentie die op rechtspraak.nl gepubliceerd wordt over aanbestedingen.

Een whatsapp-abonnement waarbij u binnen 48 uur na publicatie op rechtspraak.nl op uw smartphone een appje ontvangt met een korte inhoudsindicatie van alle gepubliceerde rechtszaken over aanbestedingen. Met één klik kunt u doorklikken naar een uitgebreide samenvatting. De prijs voor een enkel abonnement is €195,- ex btw per jaar. Voor vijf personen binnen dezelfde organisatie geldt een prijs van €395,- ex btw per jaar.

Een emailservice jurisprudentie Europees aanbesteden. Voor € 295,- per jaar (excl. BTW) ontvangt u eens per week per email korte bondige samenvattingen van alle gepubliceerde uitspraken van Nederlandse rechters over Europees aanbesteden. Als bijlage ontvangt u een wordfile met de volledige tekst van de rechtszaak. Voor meerdere ontvangers binnen een organisatie maken we graag een speciale prijs. U ontvangt bovendien als bijlage de volledige tekst van de uitspraak als word-file. Als de zaak voor u van belang is heeft u dus alle informatie beschikbaar.

Wanneer u beide abonnementen combineert betaalt u slechts € 395,- ex BTW per jaar.

Interesse? Als u eerst wat gratis proefzendingen wilt ontvangen kunt u ons mailen vdlc@bart.nl