VdLC
Aanbestedingsopleidingen voor
aanbestedende diensten en inschrijvers

KLANTEN

CONTACT

HOME

JURISPRUDENTIE

CURSUSDATA

BOEK

INCOMPANYTRAINING

INTERVIEW EN PRESENTATIE TRAINING


Interviews en presentaties zullen de komende jaren een steeds belangrijker gunningscriterium worden bij aanbestedingen.
In samenwerking met het bedrijf Kameleomedia van mijn dochter Naomi van der Linden biedt VdLC nu speciaal voor het bedrijfsleven trainingen aan waarin uw sleutelfiguren, salesmanagers of directeuren voorbereid worden op hun interview of presentatie.
We werken meestal op basis van een echte aanbesteding waaraan uw bedrijf meedoet of wil gaan meedoen. Als een presentatie of interview onderdeel uitmaakt van de gunning dan gaan we u tot in de puntjes voorbereiden op uw ‘optreden’.
In één dag analyseren we met behulp van video-opnames uw houding, uitspraak, uitstraling, sterke en zwakke punten. Omdat bij BVP de beoordelaars niet tegenover u, maar op een afstandje naast u zitten, laten we ook een camera vanuit die positie meedraaien. U zult versteld staan over wat u zult zien.
Deze training is niet alleen geschikt voor een specifieke aanbesteding maar is ook heel goed te gebruiken om binnen uw bedrijf te selecteren wie het meest geschikt is om in te zetten voor interviews en presentaties.
Deze training kan bij u op kantoor verzorgd worden maar kan ook in de studio bij VdLC in Den Haag plaatsvinden.
Heeft u interesse? Stuur dan een email naar vdlc@bart.nl dan maken wij een vrijblijvende offerte voor u.

Over Naomi van der LindenNaomi van der Linden studeerde in 2013 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Direct daarna was zij dagelijks op tv te zien in de rol van Fleur Zuidenwind in de BNN-serie StartUp. Ook speelde zij mee in Bagdad Café van toneelgroep De Appel onder regie van Saskia Mees. In september 2014 speelde ze de voorstelling Ik zit waar jij niet ziet van toneelgroep Drang in de Gevangenpoort in Den Haag. In de musical Amandla over het leven van Nelson Mandela speelde ze de dochter van Mandela.
Najaar 2015 ging haar eerste solovoorstelling Moederland in première, die ze vanuit haar eigen stichting produceerde. Naomi’s regiedebuut – MASAI, door Nienke Nillesen – won augustus 2016 de Fontys Entreeprijs tijdens Festival Boulevard.


Terug